Välkommen

I vårt företag är det viktigt med målsättning och visioner. Att alltid sikta mot högre målsättning och bättre kvalitet.
Sedan vår nystart VT 2008 har utvecklingen bara gått framåt.
Vi har satsat mycket på kommunikationen mellan oss och kunden och har utifrån det ändrat vårt system där vi dagligen har någon form av kommunikation med varandra.
Vi ger skolan en daglig information om maten, dess innehåll samt att de kan tala om för oss om det är något de inte tycker om i allt från rutiner till mat.
För oss är det viktigt att ta del av kritik för att kunna utvecklas och göra förbättringar.
Responsen av den så kallade ”Dagliga offerten” var endast positiv.
Läs mer under rubriken ” Så arbetar vi…”
Under VT 2008 blev vårt mål att fokusera på husmanskost och hemlagad mat, ett steg som kräver planering.
Resultatet blev att vi fick god respons från barn som lärare. I slutet av terminen var 85% av maten hemlagad.
Våra framtidsvisioner är att kunna vara ett företag som lagar 95% hemlagad kost med inspiration från svensk husmanskost och även komma in på spåren med ekologiska och närproducerade råvaror.
Vi vill visa vårt engagemang om miljön och har därför valt att köpa en del av våra råvaror direkt från bonden, ett exempel är vår potatis som kommer från Åkeholms Potatis i Södra Sandby. Ett familjeföretag som odlar potatis, alltså närproducerat.
Vi har tagit hjälp av en dietist som under sommaren hjälpt oss att ge goda råd om ekologiska råvaror, planering samt hjälpt med att sätta samman en god kost till våra barn.
Under 2010/2011 fortsätter utmaningarna med att arbeta med fler närproducerad råvaror. Förbättra vår hemsida så att alla kan få mer nödvändig och viktig information. Vi vill även bli större i det vi gör och lär oss mer. Vi ska gå på en del föreläsningar om hygien i köket samt en föreläsning om det farliga sockret i maten vi äter. Mer information kommer om detta.